Massage

Boka en klassisk massage

Varför massage och vad gör den för nytta

Massagen släpper spänningar i kroppen och gör musklerna rörligare. Massagen har också en lugn- och rogivande effekt vilket påverkas vid olika stressituationer.

Blodcirkulationen ökar och kroppen återhämtar sig lättare efter ett hårt och kanske stressigt arbetspass i skolan, på arbetsplatsen eller i träningslokalen.

Vad gör massagen mer?
  • Sänker blodtrycket
  • Minskar halten av stresshormoner
  • Ökar toleransen för smärta
  • Underlättar läkande och återhämtning
  • Koncentration och inlärning förbättras

Massage kan utövas i många former och under delvis olika förhållande alltifrån enkel beröring till avancerad massageterapeutisk behandling där framförallt händerna är terapeutens arbetsredskap. Massage, muskeltöjningar, stretch och triggepunktsbehandlingar är vanliga behandlingsformer.

Massage 30 Min

Triggepunktsbehandling Muskeltöjning Stretching

Triggerpunktsbehandling används för att minska lokal smärta eller smärtutstrålning, De spända muskelsträngarna/knutorna behandlas genom ett lokalt tryck i den utsatta delen av muskeln.

Målet med muskeltöjning är att återfå normal funktion och spänningstillstånd i muskeln. På så vis kan rörlighet återfås och smärtan minskar. Muskeltöjning utförs av massören i samarbete med patienten. 

Stretching är en handling medvetet utförd i syfte att förlänga muskler, generellt öka välbehag och smidighet samt minska träningsvärk, där du med fördel kan stretcha själv hemma.

Klippkort Presentkort Friskvårdsbidrag

Antal Minuter Pris
10 st massagebehandlingar
á 30 minuter
5300 kr
5 st massagebehandlingar
á 30 minuter
2700 kr
10 st massagebehandlingar
á 60 minuter
6500 kr
5 st massagebehandlingar
á 60 minuter
3300 kr
10 st massagebehandlingar
á 90 minuter
11200 kr
5 st massagebehandlingar
á 90 minuter
6000 kr
Scroll to Top