EMSELLA behandling

Säg nej till inkontinens, bäckenbottenproblem och nedsatt intim tillfredställelse.

EMSELLA är den världsunika metoden för att hjälpa patienter med urininkontinens, bäckenbottenproblem efter förlossning och/eller nedsatt intim tillfredsställelse.

Enstaka behandling

om du inte väljer en hel kur
2500
500 kr För första behandlingen
  • Konsultation
  • 1 Behandling
  • Bra för dig med enstaka behov
Erbjudande

Hel kur

6 behandlingar med 2 ggr/vecka i 3 veckor
12000
9 990 kr För hel behandlingskur
  • Konsultation
  • 6 Behandlingar
  • Uppföljning efter avslutad behandling
Populär
 
 
Vad är Emsella?

EMSELLA använder elektromagnetisk energi för att leverera tusentals supramaximala sammandragningar i bäckenbottenmusklerna under en enda behandling. Under en behandling sitter du fullt påklädd i Emsella-stolen och kan t.ex. läsa en bok. EMSELLA är icke-invasiv behandling som inte är baserad på värme eller kyla. Med andra ord finns inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

  Emsella behandlar

  • URININKONTINENS
  • BÄCKENBOTTENPROBLEM
  • NEDSATT INTIM TILLFREDSSTÄLLELSE
Vad gör bäckenbottenbottenmuskulaturen?

Bäckenbottenmusklerna är det lager av muskler som stöder bäckenorganen och sträcker sig över bäckenbotten. Starka bäckenbottenmuskler ger kontroll över blåsan och tarmen. Försvagade bäckenbottenmuskler betyder att inre organ inte stöds fullt ut och man kan ha svårt att kontrollera urinblåsan.

Vem är rätt kandidat för EMSELLA?

EMSELLA är ett bra alternativ för kvinnor och män i alla åldrar som önskar lösning för, urininkontinens, återhämtning efter förlossning och förbättring av kvaliteten på deras intima liv.

Hur lång tid tar behandlingen

Din behandlare kommer ta fram en behandlingsplan för dig. En behandling tar runt 30 minuter och det behövs ungefär 6 behandlingar som genomförs vid två tillfällen per vecka. Sitt och upplev en helt ny banbrytande behandling vid inkontinens

Hur känns en behandling? Är det smärtsamt?

Du kommer känna en stickande (pirrande) känsla och kontraktioner av bäckenbottenmuskulerna under behandlingen. Du kan genomföra dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.

Emsella är *FDA godkänd och medicinskt CE-märkt.

5 kliniska studier har publicerats där de sammanställer att 95% av patienterna har förbättrad livskvalitet efter behandlingen

En maskin för båda könen där en enda behandling ger tusentals maximala bäckenbotten-muskelsammandragningar.

Detta hjälper kunder med exempelvis urininkontinens och kvinnor efter förlossningar. Dessutom är detta en effektiv behandling för personer med nedsatt intim tillfredsställelse för återinlärning av muskulaturen.

*FDA United States Food and Drug Administration är USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet med ansvar för mat, kosttillskott, läkemedel, kosmetika, medicinsk utrustning, radioaktivt strålande utrustning samt blodprodukter.

 

Rulla till toppen